Aug 1, 2024
Yıldız Pul Hosted Konya Chamber of Commerce President Selçuk Öztürk!

As Yıldız Pul, we were very pleased with the meaningful visit of Konya Chamber of Commerce President Selçuk Öztürk to our factory. During this important visit, we had a comprehensive exchange of views on our company's achievements in the sector, our production capacity and our future goals.


We would like to thank Mr. Selçuk Öztürk for the interest and support he has shown us. In fact, we see this visit as an important step for our brand. As Vaden Original, we will continue our work without slowing down to further strengthen our position in the sector.



Other News
Yıldız Pul Eski Devlet Bakanı Sayın Kürşad Tüzmen Ağırladı!
Yıldız Pul Eski Devlet Bakanı Sayın Kürşad Tüzmen Ağırladı!
Yıldız Pul olarak, Eski Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen’i fabrikamızda ağırladık ve otomotiv yedek parça sektöründe sürdürülebilir büyüme hedeflerimizi paylaştık.
Oct 16, 2024
Continue
Ar-Ge 250 Listesinde 61. Sıraya Yükseldik!
Ar-Ge 250 Listesinde 61. Sıraya Yükseldik!
Her yıl Turkishtime tarafından gerçekleştirilen "2023 Yılı Ar-Ge Harcamalarına Göre En Büyük 250 Şirket" araştırmasında, Yıldız Pul olarak bu yıl önemli bir başarı elde ettik.
Aug 15, 2024
Continue
NOW VADEN İRAN
NOW VADEN İRAN
7-8 Ağustos tarihlerinde, şirketimiz olarak İran’dan gelen saygın bir ziyaretçi grubunu ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduk.
Aug 9, 2024
Continue
CONTINUE