Sep 19, 2023
Visit to Vaden from Republic of Turkey Deputy Minister of Industry and Technology Oruç Baba İnan

Deputy Minister of Industry and Technology of the Republic of Turkey Oruç Baba İnan, President of Konya Chamber of Industry Mustafa Büyükeğen, President of Konya Chamber of Industry Mustafa Büyükeğen, President of Organized Industrial Zones Supreme Organization (OSBÜK) and President of Konya Organized Industrial Zone Memiş Kütükcü, and Konya Provincial Director of the Ministry of Industry and Technology Vehbi Konarılı and their delegations visited our new production base.

 

During this special visit, in addition to a factory tour, important information was shared about our new production base and future goals were discussed.

 

We thank them for their kind visit and information sharing.



Other News
Yıldız Pul Eski Devlet Bakanı Sayın Kürşad Tüzmen Ağırladı!
Yıldız Pul Eski Devlet Bakanı Sayın Kürşad Tüzmen Ağırladı!
Yıldız Pul olarak, Eski Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen’i fabrikamızda ağırladık ve otomotiv yedek parça sektöründe sürdürülebilir büyüme hedeflerimizi paylaştık.
Oct 16, 2024
Continue
Ar-Ge 250 Listesinde 61. Sıraya Yükseldik!
Ar-Ge 250 Listesinde 61. Sıraya Yükseldik!
Her yıl Turkishtime tarafından gerçekleştirilen "2023 Yılı Ar-Ge Harcamalarına Göre En Büyük 250 Şirket" araştırmasında, Yıldız Pul olarak bu yıl önemli bir başarı elde ettik.
Aug 15, 2024
Continue
NOW VADEN İRAN
NOW VADEN İRAN
7-8 Ağustos tarihlerinde, şirketimiz olarak İran’dan gelen saygın bir ziyaretçi grubunu ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduk.
Aug 9, 2024
Continue
CONTINUE