7 Kas 2023
Konya Sanayi Odası’nın düzenlediği 2. Sanayide Yeşil Dönüşüm ve Sürdürülebilirlik Zirvesi

Konya Sanayi Odası tarafından düzenlenen 2. Sanayide Yeşil Dönüşüm ve Sürdürülebilirlik Zirvesi’nde Yıldız Pul (Vaden Original) olarak, doğaya ve sürdürülebilirliğe olan katkılarımız önemli bir ödülle taçlandırıldı. Çevreye duyarlı üretim anlayışımız ve sürdürülebilirlik çalışmalarımız, bu prestijli ödülle onurlandırılarak, markamızın çevreye olan bağlılığını bir kez daha gözler önüne serdi.

 

Yıldız Pul (Vaden Original) olarak, yalnızca bugünün değil, geleceğin de üretim teknolojilerine yatırım yapmaya devam ediyoruz. Doğaya saygılı üretim süreçlerimiz ve yenilikçi sürdürülebilirlik projelerimiz ile hem çevremizi korumayı hem de Türk sanayisinin ideal seviyeye ulaşmasını amaçlıyoruz.

 

Aldığımız bu ödül, sürdürülebilirlik hedeflerimize olan inancımızı güçlendirirken, gelecek nesiller için daha yeşil bir dünya yaratma yolundaki çalışmalarımıza hız katıyor. Yıldız Pul (Vaden Original) olarak, doğaya ve sanayimize katkıda bulunmaya, çevre dostu projeler geliştirmeye durmaksızın devam edeceğiz.

 



Diğer Haberler
Yıldız Pul Eski Devlet Bakanı Sayın Kürşad Tüzmen Ağırladı!
Yıldız Pul Eski Devlet Bakanı Sayın Kürşad Tüzmen Ağırladı!
Yıldız Pul olarak, Eski Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen’i fabrikamızda ağırladık ve otomotiv yedek parça sektöründe sürdürülebilir büyüme hedeflerimizi paylaştık.
16 Eki 2024
Devamı
Ar-Ge 250 Listesinde 61. Sıraya Yükseldik!
Ar-Ge 250 Listesinde 61. Sıraya Yükseldik!
Her yıl Turkishtime tarafından gerçekleştirilen "2023 Yılı Ar-Ge Harcamalarına Göre En Büyük 250 Şirket" araştırmasında, Yıldız Pul olarak bu yıl önemli bir başarı elde ettik.
15 Ağu 2024
Devamı
NOW VADEN İRAN
NOW VADEN İRAN
7-8 Ağustos tarihlerinde, şirketimiz olarak İran’dan gelen saygın bir ziyaretçi grubunu ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduk.
9 Ağu 2024
Devamı
DEVAMI