1 Ağu 2024
İSO İkinci 500-2023 Listesinde Büyük Yükseliş Gösterdik.

YILDIZ PUL (VADEN ORIGINAL) olarak, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından her yıl gerçekleştirilen İSO İkinci 500-2023 araştırmasında, üretimden satışlarda bir önceki yıla göre 142 sıra yükselerek 37. sırada yer aldık.
Bu önemli başarı, şirketimizin sürekli büyüme ve yenilikçilik stratejisinin bir sonucudur. YILDIZ PUL (VADEN ORIGINAL) olarak, sektördeki güçlü konumumuzu ve rekabet gücümüzü bir kez daha kanıtlamış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.


Başarımızı mümkün kılan tüm çalışanlarımıza, iş ortaklarımıza ve değerli müşterilerimize teşekkür ederiz. Gelecekte de aynı ivmeyle çalışmalarımızı sürdürecek ve daha büyük başarılara imza atacağımıza olan inancımız tamdır. Bu başarı, YILDIZ PUL’un sektöründe lider bir oyuncu olma yolunda emin adımlarla ilerlediğinin bir göstergesidir.
Hedefimiz, bu başarımızı daha da ileriye taşıyarak İSO İlk 500 listesinde yer almak ve sektörümüzdeki öncü konumumuzu pekiştirmektir.


YILDIZ PUL (VADEN ORIGINAL) olarak, üretim kapasitemizi, kalite standartlarımızı ve müşteri memnuniyetine verdiğimiz önemi daha da artırarak, sektörümüzdeki öncü rolümüzü sürdürmeye kararlıyız. Bu süreçte bizlere destek veren tüm paydaşlarımıza teşekkür eder, yeni başarılarımızı sizlerle paylaşmayı sabırsızlıkla beklediğimizi belirtmek isteriz.



diğer haberler
Ar-Ge 250 Listesinde 61. Sıraya Yükseldik!
Ar-Ge 250 Listesinde 61. Sıraya Yükseldik!
Her yıl Turkishtime tarafından gerçekleştirilen "2023 Yılı Ar-Ge Harcamalarına Göre En Büyük 250 Şirket" araştırmasında, Yıldız Pul olarak bu yıl önemli bir başarı elde ettik.
15 Ağu 2024
devamı
NOW VADEN İRAN
NOW VADEN İRAN
7-8 Ağustos tarihlerinde, şirketimiz olarak İran’dan gelen saygın bir ziyaretçi grubunu ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduk.
9 Ağu 2024
devamı
Yıldız Pul Konya Ticaret Odası Başkanı Sayın Selçuk Öztürk’ü Ağırladı!
Yıldız Pul Konya Ticaret Odası Başkanı Sayın Selçuk Öztürk’ü Ağırladı!
Yıldız Pul olarak, Konya Ticaret Odası Başkanı Sayın Selçuk Öztürk’ün fabrikamıza gerçekleştirdiği anlamlı ziyaretten büyük memnuniyet duyduk.
1 Ağu 2024
devamı
DEVAMI