6 Haz 2024
Konya Ekonomi Forumu’na Ana Sponsor Olarak Destek Verdik

Yıldız Pul (Vaden) olarak, Konya’da ilk defa düzenlenen ve ana sponsoru olduğumuz “Konya Ekonomi Forumu” 6 Haziran’da, Konya Sanayi Odası ve Ekonomi Gazetesi iş birliğiyle gerçekleşti. Bu önemli forumda, şehrin geleceğe yönelik vizyonu masaya yatırıldı ve ekonomik dönüşüm sürecinin işletmelere olan etkileri detaylı bir şekilde tartışıldı.

 

Forumda, Konya’nın ekonomik geleceğini şekillendirecek stratejiler ve sanayinin modernleşme sürecinde atılması gereken adımlar değerlendirildi. İş dünyasının geleceği ve bölgesel kalkınma konularında fikir alışverişinde bulunuldu. Biz de Yıldız Pul (Vaden) olarak, bu süreçteki rolümüzü pekiştirerek, Türk sanayisini ideal seviyeye ulaştırmak için yatırımlarımıza ve çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğimizi bir kez daha vurguladık.

 

Konya Ekonomi Forumu’na verdiğimiz destekle, sanayi ve ekonominin geleceğine yön veren etkinliklerin bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz.

 

 



Diğer Haberler
Yıldız Pul Eski Devlet Bakanı Sayın Kürşad Tüzmen Ağırladı!
Yıldız Pul Eski Devlet Bakanı Sayın Kürşad Tüzmen Ağırladı!
Yıldız Pul olarak, Eski Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen’i fabrikamızda ağırladık ve otomotiv yedek parça sektöründe sürdürülebilir büyüme hedeflerimizi paylaştık.
16 Eki 2024
Devamı
Ar-Ge 250 Listesinde 61. Sıraya Yükseldik!
Ar-Ge 250 Listesinde 61. Sıraya Yükseldik!
Her yıl Turkishtime tarafından gerçekleştirilen "2023 Yılı Ar-Ge Harcamalarına Göre En Büyük 250 Şirket" araştırmasında, Yıldız Pul olarak bu yıl önemli bir başarı elde ettik.
15 Ağu 2024
Devamı
NOW VADEN İRAN
NOW VADEN İRAN
7-8 Ağustos tarihlerinde, şirketimiz olarak İran’dan gelen saygın bir ziyaretçi grubunu ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduk.
9 Ağu 2024
Devamı
DEVAMI