26 Eyl 2022
Yıldız Pul Otomotiv A.Ş. 4 Ödül Aldı

Konya Sanayi Odası ve Konya Otomotiv Yan Sanayi İş Kümesi ile ortaklaşa düzenlenen OSEG 2022 yılının “Otomotiv Sektöründe Sürdürülebilirlik” konulu konferansın ana sponsoru olduk.

Sektörel gelişim, değişimlerin ve geleceğe yönelik değerlendirmelerin yapıldığı “Otomotiv Sektöründe Sürdürülebilirlik” konulu konferansta düzenlenen 6. OSEG Konferansı Ödül Töreni’nde Yıldız Pul Otomotiv A.Ş. 4 ödül alarak en fazla ödül alan firma olduk.

En Fazla İhracat Yapan Firma Ödülü, En Fazla İstihdam Sağlayan Firma Ödülü, Ar-Ge Merkezi Bulundurma Ödülü ve Ana Sponsor Ödülü…

Yıldız Pul Otomotiv A.Ş. adına Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Acar ödülleri Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, Konya Milletvekili ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükcü, Konya Valisi Vahdettin Özkan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Konya Sanayi Odası Onursal Başkanı Ahmet Şekeroğlu ve Konya Sanayi Odası Meclis Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil’in elinden teslim aldı. 

 



Diğer Haberler
Yıldız Pul Eski Devlet Bakanı Sayın Kürşad Tüzmen Ağırladı!
Yıldız Pul Eski Devlet Bakanı Sayın Kürşad Tüzmen Ağırladı!
Yıldız Pul olarak, Eski Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen’i fabrikamızda ağırladık ve otomotiv yedek parça sektöründe sürdürülebilir büyüme hedeflerimizi paylaştık.
16 Eki 2024
Devamı
Ar-Ge 250 Listesinde 61. Sıraya Yükseldik!
Ar-Ge 250 Listesinde 61. Sıraya Yükseldik!
Her yıl Turkishtime tarafından gerçekleştirilen "2023 Yılı Ar-Ge Harcamalarına Göre En Büyük 250 Şirket" araştırmasında, Yıldız Pul olarak bu yıl önemli bir başarı elde ettik.
15 Ağu 2024
Devamı
NOW VADEN İRAN
NOW VADEN İRAN
7-8 Ağustos tarihlerinde, şirketimiz olarak İran’dan gelen saygın bir ziyaretçi grubunu ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduk.
9 Ağu 2024
Devamı
DEVAMI