1 May 2021
Yıldız Pul Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Zehra Zümrüt Selçuk’u Ve Beraberindeki Heyeti Ağırladı!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Zehra Zümrüt Selçuk’u ve beraberindeki heyeti ağırladı. Yıldız Pul’un 2020 yılındaki üretim gücü, ihracat kapasitesi ve istihdam alanındaki başarılı uygulamalarından ve hamlelerinden dolayı gerçekleştirilen ziyarette Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Zehra Zümrüt Selçuk Yıldız Pul’u TİM 1000 listesinde üst sıralarda yer almasından ve son yıllarda gerçekleştirdiği başarılarından dolayı tebrik etti ve beraberindeki heyet ile beraber üretim tesisini ziyaret etti. Yıldız Pul’un yeni Ar-Ge ve üretim alanındaki yatırımlarını da inceleyen Bakan Selçuk, çalışanlarla beraber hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ziyarette Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Zehra Zümrüt Selçuk’a Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Konya Milletvekili Gülay Samancı, Vali Vahdettin Özkan, Ak Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ve beraberindeki heyetle birlikte, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya Teknoloji ve Çalışma Müdürü Vehbi Konarılı, Konya İş-kur Müdürü Emrah Keleş, Konya SGK Konya Müdürü Emine Örnek eşlik etti.



Diğer Haberler
Yıldız Pul Eski Devlet Bakanı Sayın Kürşad Tüzmen Ağırladı!
Yıldız Pul Eski Devlet Bakanı Sayın Kürşad Tüzmen Ağırladı!
Yıldız Pul olarak, Eski Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen’i fabrikamızda ağırladık ve otomotiv yedek parça sektöründe sürdürülebilir büyüme hedeflerimizi paylaştık.
16 Eki 2024
Devamı
Ar-Ge 250 Listesinde 61. Sıraya Yükseldik!
Ar-Ge 250 Listesinde 61. Sıraya Yükseldik!
Her yıl Turkishtime tarafından gerçekleştirilen "2023 Yılı Ar-Ge Harcamalarına Göre En Büyük 250 Şirket" araştırmasında, Yıldız Pul olarak bu yıl önemli bir başarı elde ettik.
15 Ağu 2024
Devamı
NOW VADEN İRAN
NOW VADEN İRAN
7-8 Ağustos tarihlerinde, şirketimiz olarak İran’dan gelen saygın bir ziyaretçi grubunu ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduk.
9 Ağu 2024
Devamı
DEVAMI